Tort de mere 1

Un tort delicios, racoros si dulceag, cu mere gen ionatan, ornat sau nu cu frisca. Are un strat de blat moale, pufos si aromat. Merele de deasupra sunt caramelizate si cu sau fara scortisoara.
Contine: mere, zahar, unt, oua, zeama de lamaie, faina
Se poate orna la cerere cu frisca.

PRET   lei/kg (la o tava rotunda gen, adica exact ca in poza, iese 1.3-1.5kg de praji)

Prajitura cu branza de vaci 1

Una din variantele de prajituri cu branza care la noi are mare succes la copii. E foarte gustoasa si se pot realiza diferite forme din produsul finit. Are foarte multa branza (500 g) si deloc faina, ceea ce o face sa fie printre favoritele mamicilor.
Contine: branza de vaci, oua, lapte, zahar si putin malai.
Se poate orna cu un strat subtire de gem.
Se pot face diferite forme, de ex inimioare ca in poza.

PRET  lei/ 500g sub ce forme doriti.

Eternele BRIOSE

Briosele, aceste micute bunatati ce satisfac poftele oricarui pretentios, se pot face sarate sau dulci si au n variante. Pentru a fi cat mai bio, am ales varianta de briose cu branza de vaci si mere, ideal inclusiv pentru copiii mici. Toate sunt facute proaspat, din produse proaspete, ca la mama acasa.
Aceasta varianta de briose contine oua, zahar, unt, branza, mere si faina. Se poate pune si putina cioco, la cerere  (ca in cele din poza)

PRET-ul e calculat pe portie, care cuprinde 22 buc si costa 25 lei.

Tort cu budinca

Un preparat usor, pufos si insiropat cu arome deosebite si decorat cu diferite fructe. Are doua blaturi, unul alb ca baza si unul cu cacao deasupra. Apoi crema de budinca (de ce fel va pofteste inima) si fructele de decor, "sustinute" cu un strat subtire de gelatina.
Blatul contine: ou, faina, zahar, unt
Crema contine: budinca Dr Oetker, unt
Fructe diverse pentru decor (de obicei se preteaza bine kiwi, banana, piersica, ananasul etc)
Gelatina Dr Oetker
De obicei fac tortul in tava rotunda, dar se poate adapta si in alte forme (dreptunghi, floare etc)

PRET    lei/kg (un tortulet rotud ca cel din foto are cam 1.5 kg)


Cea mai de succes reteta

Va prezint reteta care a avut cel mai mare succes: prajitura sau tortul de zahar ars. Este un preparat extrem de racoros si usor, foarte fin si insiropat, tocmai de aceea este recomandat in toate anotimpurile.
Partea de crema contine: lapte, ou, zahar
Pandispanul contine: ou, zahar, faina

Se poate orna la cerere cu frisca, care intra in pret.

PRET
20 lei/ 1 kg (tortulet rotund, mai micut, de cca 20cm raza)
35 lei/ 2 kg (tort de cca 25 cm raza)


PS Pentru comenzi, va rog sa ma contactati cu minim 24 ore inainte deoarece trebuie sa stea min 12 ore la frigider. Multumesc